Wat is een PreventionPlan?

 

PreventionPlan is als het ware een plan B voor uw stofferingen. Zo kan u met een gerust hart een waardevolle aankoop maken en deze voor lange tijd in ere houden.

Er wordt een hoogwaardige, onzichtbare beschermlaag aangebracht door Safeclean. Dit gebeurt bij u thuis.

Onze beschermlaag heeft 3 functies:

  1. Vloeistoffen dringen minder snel in de eigenlijke stof, dit zorgt ervoor dat u meer tijd heeft om gepast te reageren. Snel reageren betekend een grote kans op het voorkomen van een erge vlek.
  2. Vlekken zijn makkelijker te verwijderen, indien er toch een vlek ontstaat is de kans aanzienlijk groter dat u ze zelf kan verwijderen.
  3. De beschermlaag werkt vuil vertragend, de materialen blijven hierdoor langer in nieuwstaat.

Een onderhoud set wordt bijgeleverd om op een correcte manier een vlek voor te behandelen. Zo kan u veilig zelf aan de slag. Ook wordt de nodige uitleg ter plaatse gegeven door een Safeclean specialist en worden resterende vragen beantwoord.

Als klant geniet ook voor 3 of 6 jaar van onze professionele vlekkenservice. Dit houdt in dat wanneer u de vlek zelf niet kan verwijderen met onze DFI-set, u beroep kan doen op een professionele Safeclean interventie.

Onze Formules

PreventionPlan PreventionPlan Plus
Coating Bij levering Coating Bij levering
DFI-onderhoud set DFI-onderhoud set
Vlekkenservice gedurende 3 jaar* Vlekkenservice gedurende 6 jaar*
Opfrisbeurt na 3 jaar
Vernieuwing coating na 3 jaar

*De klant moet eerst zelf de DFI-instructies volgen, als de vlek niet naar wens verdwenen is kan men gebruik maken van de vlekkenservice